Crematie Gorssel

Marinka de Haan

Marinka de Haan

Kleinschalig en onafhankelijk

Bij een crematie Gorssel en omgeving kom ik u graag helpen. Ik heb een kleinschalige, onafhankelijke uitvaartonderneming en u kunt dan ook met elke uitvaartverzekering bij mij terecht. Dus ook als u bij een grote maatschappij (Dela, Monuta, Yarden) verzekerd bent kunt u gewoon kiezen voor een uitvaartverzorgster met tijd en aandacht voor uw persoonlijke situatie.

Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Een persoonlijke uitvaart

Een persoonlijke uitvaart betekent dat ik samen met u een afscheid organiseer dat zo goed mogelijk bij u past. Soms denken mensen dat er dan van alles uit de kast gehaald wordt om de crematie zo bijzonder mogelijk aan te kleden en dat zoiets ook wel duur zal zijn.

Crematie Gorssel. rouwkaart met op de voorkant een prent uit het boek dat moeder altijd voorlas

rouwkaart met op de voorkant een prent uit het boek dat moeder altijd voorlas

Maar het persoonlijke zit hem juist vaak in kleine dingen. Voor de kaart kan je bijvoorbeeld een foto gebruiken van een plek die de familie dierbaar is, of van een kunstwerk dat de overledene zelf gemaakt heeft. Er kunnen misschien bloemen uit de tuin gebruikt worden of kan er een lied gezongen worden dat iemand mooi vond.
En zo is er veel meer mogelijk. Door jarenlange ervaring lukt het steeds makkelijker om families te inspireren en een bijzonder afscheid samen te stellen. Doordat Memento Mori uit Gorssel zoveel jaar gebruik heeft gemaakt van mijn diensten is er een interessante mengeling ontstaan van noaberschap en eigentijdse inzichten.

meer rouwkaarten die door klanten zelf gemaakt zijn

Keuze voor de  locatie

Aangezien Gorssel ongeveer halverwege Deventer en Zutphen ligt heeft u voor een crematie in Gorssel twee goede keuzemogelijkheden: Steenbrugge in Deventer of De Omarming in Zutphen. Dit laatste crematorium is in 2011 gebouwd naast de Oosterbegraafplaats en er is rekening gehouden met de wensen van deze tijd. De sfeer in het gebouw is prettig, maar ik kom er vooral graag omdat men er heel klantgericht is en iedereen er meedenkt met onze wensen.
De aula heeft 175 zitplaatsen maar er is ook een ruimte waar je met kleinere groepen terecht kunt. Maar wist u dat de dienst ook ergens anders gehouden kan worden? Dat zou bijvoorbeeld ook in een zaal bij u in de buurt kunnen zijn, of zelfs thuis.
Steeds vaker kiezen families er voor om na de officiële dienst een ongedwongen condoleance te houden op een plek naar keuze. We hebben deze bijeenkomsten regelmatig gehouden in ‘Het Bosrestaurant’ in Joppe maar u kunt natuurlijk ook uitwijken naar een mooie locatie in Deventer of Zutphen.

Uitvaartwensen bespreken

Crematie Gorssel. ik kom graag bij u langs

ik kom graag bij u langs

In de periode rond een overlijden moeten er vaak onder tijdsdruk een aantal keuzes gemaakt worden, maar het is ook mogelijk om van te voren in alle rust een uitvaart met mij te regelen. Daar zijn geen kosten aan verbonden, u maakt gewoon een afspraak. De ervaring leert dat mensen het een rustig idee vinden hun wensen vooraf te hebben laten vastleggen. En ook voor de nabestaanden is het vaak een uitkomst dat er het een en ander op papier staat.
Heeft u belangstelling voor het bespreken en vastleggen van uw uitvaartwensen, neem dan contact met me op.

Adressen crematie Gorssel:

Crematorium Steenbrugge. Raalterweg 29, 7431 PA Diepenveen

Crematorium De Omarming. Voorsterallee 95, 7203 DN Zutphen ga naar de kaart