“Je dacht mee, niets werd opgedrongen”

Beste Marinka, via het internet vond ik jouw gegevens bij mijn zoektocht naar een uitvaartonderneming waarbij persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staat. Al scrollende kwam ik op jouw website terecht en was geraakt door alles wat ik las; hoe vakkundig jij te werk gaat en alle warme reacties van nabestaanden.

Alhoewel ik nog in goede gezondheid verkeer, vind ik het gezien mijn leeftijd (74) belangrijk stil te staan bij de eindigheid van het leven. Daarnaast ervaar ik het als goed je eigen wensen te kunnen bespreken, door te nemen en vast te leggen nu het nog kan. Voor mij en mijn familie geeft het rust dat er duidelijkheid is, mocht het moment daar zijn.

Daarom heb ik besloten contact met jou op te nemen om eens zaken te bespreken en helderheid te krijgen hoe het een en ander in te vullen. In het ontspannen gesprek dat daarop volgde kregen mijn vriendin en ik volledig de tijd en ruimte om mijn wensen kenbaar te maken. Waar nodig vulde jij op vakkundige wijze punten aan en bracht jij ideeën  naar voren, waar ikzelf nooit opgekomen was, om later een mooi samenzijn te kunnen creëren. Je dacht mee, punten werden besproken en niets werd opgedrongen.

Een heel prettige ervaring, waarbij het persoonlijke de boventoon voerde. Mocht de tijd daar zijn, hoop ik zeker van jouw ondersteuning gebruik te kunnen maken.

Nogmaals dank, Leo