“Jouw invoelvermogen, meedenken, ruimte geven voor creativiteit is gewoon geweldig.”

Hallo Marinka, gaandeweg ‘snorren’ op jouw website kreeg ik zo’n gevoel van ‘wow’. Het gevoel dat wij bij de samenwerking met jou hadden werd bevestigd. Heftig dat jij in de leeftijd van onze Niels was en toen met dezelfde ziekte als Gerrit, je vader verloren hebt. Niels heeft met jouw begeleiding de uitvaart als een zeer warm en persoonlijk afscheid van zijn vader ervaren. Dat heeft het bij ons allen gedaan, maar hij was de jongste die met een heel eigen wijze invulling gaf.

Gelijk heb je als je zegt dat dit een belangrijk onderdeel is en van wezenlijk belang voor het verwerkingsproces.
Jouw invoelvermogen, meedenken, ruimte voor creativiteit geven is gewoon geweldig. Wij hebben vanaf de eerste avond het gevoel gehad de regie in eigen handen te hebben, wat voor Gerrit en voor ons belangrijk was om te willen en te kunnen.

Jij hebt onze wensen gerespecteerd, geluisterd, facilitair en materiaal aangedragen om er een bijzondere en persoonlijke uitvaart van te maken. Kortom; het draaiboek compleet gemaakt. Het allerbelangrijkste ieders bijdrage en mogelijkheden heeft het bijna een ‘feest’ laten zijn wat het rouwproces ten goede komt. De bus was het puntje op de ‘ i ‘ jammer dat ik dit niet meer met hem heb kunnen bespreken.
Complimenten ook van de andere familieleden, vrienden en genodigden. Zij vonden het een geweldige uitvaart! 

Charlotte