Uitvaart in Dieren

Marinka de Haan

Marinka de Haan

Bij een uitvaart in Dieren kom ik u graag helpen. En natuurlijk geldt dat ook voor plaatsen in de omgeving: Eerbeek, Brummen, Doesburg, Rheden.

Ik heb nu bijna twintig jaar een kleinschalige uitvaartonderneming en u kunt met iedere uitvaartverzekering bij mij terecht. Veel mensen denken dat zij een uitvaart moeten laten regelen door de grote maatschappij waar zij een verzekering hebben afgesloten maar u bent helemaal vrij om de uitvaartverzorging te kiezen die bij u past.

Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Een persoonlijke uitvaart

Uitvaart in Dieren persoonlijke rouwkaart door en voor Marga Dekker

persoonlijke rouwkaart door en voor Marga Dekker

Een persoonlijke uitvaart houdt in dat ik samen met de familie een afscheid organiseer dat zo goed mogelijk past bij de overledene en de nabestaanden. Het gaat daarbij echt niet altijd om buitengewone, kostbare zaken, maar het zijn juist vaak de kleine dingen die van waarde zijn.

Zo kan je voor de rouwkaart een foto gebruiken van iets dat de overledene kenmerkte, een kunstwerk dat iemand ooit maakte of een plek die de familie dierbaar is. Bij iemand die van tuinieren houdt kunnen we misschien bloemen uit de tuin gebruiken. Of er kan een lied gezongen worden dat iemand mooi vond.

En zo bekijken we alle onderdelen van de uitvaart. Door jarenlange ervaring wordt het steeds makkelijker om families te inspireren en een bijzonder afscheid samen te stellen.

hier kunt u meer bijzondere rouwkaarten bekijken

Er zijn meerdere locaties mogelijk

Uitvaart Dieren. Een afscheid op Landgoed Rhederoord is mogelijk

Een afscheid op Landgoed Rhederoord is mogelijk

De afscheidsbijeenkomst wordt traditioneel gehouden in een kerk of de aula van een crematorium of begraafplaats. Maar u kunt ook een andere locatie kiezen als u dat liever heeft. Dat zou bijvoorbeeld ook in een zaal bij u in de buurt kunnen of zelfs thuis. Vorig jaar hebben we in Brummen een prachtige dienst gehouden in een zonovergoten weiland!

Steeds vaker kiezen nabestaanden er voor om na de dienst naar een andere plek te gaan voor de condoleance. Het voordeel van een bijeenkomst in een restaurant of hotel is dat de sfeer al snel ongedwongen is en men kijkt er niet zo snel op de klok.

Uitvaartwensen bespreken

uitvaart-in-Dieren

Ik kom graag bij u langs

Veel mensen vinden het prettig om al tijdens hun leven de mogelijkheden voor hun eigen uitvaart met mij te bespreken. Daar zijn geen kosten aan verbonden, u maakt gewoon een afspraak.

Na het gesprek stuur ik u een verslag en een kostenindicatie. Mijn ervaring is dat het mensen rust geeft te weten waar ze aan toe zijn en de meesten vinden het een prettig idee dat ze er hun nabestaanden niet mee lastig hoeven te vallen.  De wensen kunnen natuurlijk altijd aangepast worden.

Heeft u belangstelling voor het bespreken en vastleggen van uw uitvaartwensen, neem dan contact met me op.

Adressen voor een uitvaart in Dieren, Eerbeek, Brummen, Doesburg, Rheden:

Uitvaart in Dieren Crematorium-Dieren-beelden

De twee beelden voor crematorium Dieren

Dieren: Crematorium en Begraafplaats Dieren. Imboslaan 6,6952 JP Dieren      bekijk het crematorium op de kaart

Dieren: R.K. Begraafplaats. Harderwijkerweg 5b, 6952 AB Dieren

Dieren: Oude Begraafplaats. Harderwijkerweg 3, 6952AB Dieren

Brummen: Algemene Begraafplaats. Prinses Irenelaan 2, 6971 GK Brummen

Brummen: R.K. Begraafplaats. Oude Eerbeekseweg 3a, 6971 BL Brummen

Doesburg: Algemene Begraafplaats. Meipoortstraat 67, 6981 DJ Doesburg

Doesburg: Kerkhof Patrimonium. Meipoortstraat 74, 6981 DJ Doesburg

Eerbeek: Algemene Begraafplaats. Coldenhovenseweg 85a, 6961EC Eerbeek

Elspeet: Natuurbegraafplaats Elspeterbos. Apeldoornseweg 185, 8075 RJ Elspeet

Rheden: Algemene Begraafplaats Heiderust. Lentsesteeg 21, 6991 JC Rheden

Heidepol, begraven in de natuur

Heidepol, begraven in de natuur

Voor een begrafenis op een prachtige natuurbegraafplaats kunt u terecht op Natuurbegraafplaats Heidepol. Harderwijkerweg 37, 6816 VA Arnhem