Uitvaart Eefde

uitvaart Eefde Marinka de Haan

Marinka de Haan

Een kleinschalige uitvaartonderneming

Bij een uitvaart in Eefde komen wij u graag helpen. Bijna twintig jaar heb ik een kleinschalige, persoonlijke uitvaartonderneming en u kunt met iedere uitvaartverzekering bij ons terecht.

Het is echt niet zo dat u een uitvaart moet laten regelen door de grote maatschappij waar u een verzekering heeft afgesloten maar u bent helemaal vrij om de uitvaartverzorging te kiezen die bij u past.

Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Het persoonlijke zit in kleine dingen

Rouwkaart van het uitzicht over de stad

Rouwkaart van het uitzicht over de stad

Regelmatig wordt me gevraagd wat er nou zo persoonlijk is aan de uitvaarten die ik begeleid. Veel mensen denken dat een persoonlijke uitvaart betekent dat er van alles uit de kast gehaald wordt om de gebeurtenis zo bijzonder mogelijk aan te kleden en dus ook wel kostbaar zal zijn. Maar het persoonlijke zit hem juist vaak in hele kleine dingen.

Voor de kaart kan je bijvoorbeeld een foto gebruiken van een plek die de familie dierbaar is, of van iets dat de overledene zelf gemaakt heeft. Er kunnen bloemen uit de tuin gebruikt worden of er kan een lied gezongen worden dat iemand mooi vond. En zo is er veel meer mogelijk. Door jarenlange ervaring lukt het steeds makkelijker om families te inspireren en een bijzonder afscheid samen te stellen.

meer voorbeelden van zelfgemaakte rouwkaarten

Een locatie kiezen

Het komt tegenwoordig weer steeds vaker voor dat men thuis, in de vertrouwde omgeving, opgebaard wordt. Ook in Het Spijk in Eefde is dat mogelijk.

De afscheidsbijeenkomst wordt traditioneel gehouden in een kerk of de aula van een crematorium of begraafplaats. Maar u kunt ook een andere locatie kiezen als u dat liever heeft. Dat zou bijvoorbeeld ook in een zaal bij u in de buurt kunnen of zelfs thuis.

Steeds vaker wordt er voor gekozen om na de dienst naar een andere plek te gaan voor de condoleance. Het voordeel van een restaurant of hotel is dat de sfeer al snel ongedwongen is en men kijkt er niet zo snel op de klok. We hebben deze bijeenkomsten regelmatig gehouden in ‘Het Bosrestaurant’ in Joppe maar u kunt natuurlijk ook uitwijken naar een mooie locatie in Deventer of Zutphen.

Uitvaartwensen

Marinka de Haan

Ik kom graag bij u langs

Veel mensen vinden het prettig om al tijdens hun leven hun eigen uitvaart met mij te bespreken. Daar zijn geen kosten aan verbonden, u kunt me gewoon bellen voor een afspraak.

Na een gesprek krijgt u een verslag en een indicatie van de kosten. Mijn ervaring is dat het mensen rust geeft te weten waar ze aan toe zijn en dat ze er hun nabestaanden niet mee hoeven lastig te vallen. De uitvaartwensen kunnen natuurlijk tussentijds altijd aangepast worden.

Heeft u belangstelling voor het bespreken en vastleggen van uw uitvaartwensen, neem dan contact met me op.

Adressen voor een uitvaart in Eefde en omgeving

Zutphen: Crematorium De Omarming. Voorsterallee 95, 7203 DN Zutphen

Uitvaart Eefde oude begraafplaats Zutphen

Oude begraafplaats Zutphen

Zutphen: Oosterbegraafplaats. Voorsterallee Zutphen

Zutphen: Oude algemene  Begraafplaats. Warnsveldseweg 105, 7204 BC Zutphen

Zutphen: R.K. Begraafplaats. Warnsveldseweg 107, 7204 BC Zutphen

Warnsveld: Algemene Begraafplaats Warnsveld. Vordenseweg 16, 7331 PA Warnsveld

Vorden: Algemene Begraafplaats Vorden. Kerkhoflaan 4, 7251 JW Vorden

Vorden: Natuurbegraafplaats Schapenmeer, ingang aan de Galgengoorweg

Gorssel: Begraafplaats Gorssel. Zutphenseweg 2a, 7213 GG Gorssel

uitvaart Eefde. Heidepol: voor een graf in het bos of open terrein

Heidepol: voor een graf in het bos of open terrein

Voor een begrafenis op een prachtige natuurbegraafplaats kunt u terecht op Natuurbegraafplaats Heidepol. Harderwijkerweg 37, 6816 VA Arnhem

 

Elspeet: Natuurbegraafplaats Elspeterbos. Apeldoornseweg 185, 8075 RJ Elspeet