Uitvaart Gorssel

Marinka de Haan

Marinka de Haan

Een kleinschalige uitvaartonderneming

Bij een uitvaart in Gorssel kom ik u graag helpen. Ik heb een kleinschalige, onafhankelijke uitvaartonderneming met bijna twintig jaar ervaring in Gorssel. U kunt met iedere uitvaartverzekering bij mij terecht.

Het is echt niet zo dat u een uitvaart moet laten regelen door de grote maatschappij waar u een verzekering heeft afgesloten maar u bent helemaal vrij om te kiezen wie uw uitvaart verzorgt.

Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Een persoonlijke uitvaart

Rouwkaart met het geliefde uitzicht over de stad

Rouwkaart met het geliefde uitzicht over de stad

Regelmatig wordt me gevraagd wat er nou zo persoonlijk is aan de uitvaarten die ik begeleid. Veel mensen denken dat een persoonlijke uitvaart betekent dat er van alles uit de kast gehaald wordt om de gebeurtenis zo bijzonder mogelijk aan te kleden en dus ook wel kostbaar zal zijn. Maar het persoonlijke zit hem juist vaak in hele kleine dingen.

Voor de kaart kan je bijvoorbeeld een foto gebruiken van een plek die de familie dierbaar is, of van iets dat de overledene zelf gemaakt heeft. Er kunnen voor een boeket misschien bloemen uit de tuin gebruikt worden of er kan een lied gezongen worden dat iemand mooi vond.

En zo is er veel meer mogelijk. Door jarenlange ervaring lukt het steeds makkelijker om families en naobers te inspireren en een bijzonder afscheid samen te stellen.

meer voorbeelden van kaarten die door door klanten zelf zijn gemaakt

Welke locatie past bij u?

Uitvaart Gorssel. de kerk in Gorssel

de kerk in Gorssel

De afscheidsbijeenkomst wordt traditioneel gehouden in een kerk of de aula van een crematorium of begraafplaats. Maar u kunt ook een andere locatie kiezen als u dat liever heeft. Dat zou bijvoorbeeld ook in een zaal bij u in de buurt kunnen of zelfs thuis.
Steeds vaker wordt ook gekozen om na de dienst een ongedwongen condoleance te houden op een locatie naar keuze. We hebben deze bijeenkomsten regelmatig gehouden in ‘Het Bosrestaurant’ in Joppe maar u kunt natuurlijk ook uitwijken naar een mooie locatie in Deventer of Zutphen.

Opbaren kan in een uitvaartcentrum maar het komt tegenwoordig weer steeds vaker voor dat men thuis, in de vertrouwde omgeving, opgebaard wordt. Ook in ‘De Borkel’ in Gorssel en ‘Het Spijk’ in Eefde is dat mogelijk.

Uitvaartwensen vooraf bespreken

Uitvaart Gorssel. Marinka de Haan

Ik kom graag bij u langs

Veel mensen vinden het prettig om al tijdens hun leven hun eigen uitvaart met mij te bespreken. Daar zijn geen kosten aan verbonden, u maakt gewoon een afspraak.
Na een gesprek krijgt u een verslag en een kostenindicatie. Mijn ervaring is dat het mensen rust geeft te weten waar ze aan toe zijn en dat ze er hun nabestaanden niet mee hoeven lastig te vallen. De uitvaartwensen kunnen natuurlijk altijd aangepast worden.

Heeft u belangstelling voor het bespreken en vastleggen van uw uitvaartwensen, neem dan contact met me op.

Adressen van begraafplaatsen en crematoria voor een uitvaart in Gorssel en omgeving.

Uitvaart Gorssel. Begraafplaats Gorssel

Begraafplaats Gorssel

Begraafplaats Gorssel. Zutphenseweg 2a, 7213 GG Gorssel
Bij deze begraafplaats is een bescheiden aula aan de Gorsselse Enkweg 1a, 7213 LM Gorssel

Bekijk deze begraafplaats op de kaart

Algemene Begraafplaats Vorden. Kerkhoflaan 4, 7251 JW Vorden

Algemene Begraafplaats Warnsveld. Vordenseweg 16, 7331 PA Warnsveld

Oosterbegraafplaats. Voorsterallee Zutphen

Oude algemene Begraafplaats. Warnsveldseweg 105, 7204 BC Zutphen

R.K. Begraafplaats. Warnsveldseweg 107, 7204 BC Zutphen

Crematorium De Omarming. Voorsterallee 95, 7203 DN Zutphen

Crematorium Steenbrugge. Raalterweg 29, 7431 PA Diepenveen