Uitvaart Voorst

U kunt met iedere verzekering bij mij terecht

uitvaart Voorst

Marinka de Haan

Bij een uitvaart Voorst kom ik u graag helpen. Natuurlijk geldt dat ook voor de andere plaatsen in de gemeente: Bussloo, Klarenbeek, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello en Wilp. Ik heb al bijna twintig jaar een kleinschalige en onafhankelijke uitvaartonderneming en u kunt met elke uitvaartverzekering bij mij terecht.

Dus ook als u bij een grote maatschappij (ASR, Dela, Monuta) verzekerd bent kunt u gewoon kiezen voor een uitvaartverzorgster die bij u past.

Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Het zit in kleine dingen

Uitvaart Voorst.n Zelf ontworpen rouwkaart door Marga Dekker

Zelf ontworpen rouwkaart door Marga Dekker

Onze aanpak is altijd persoonlijk. Informeel en ontspannen helpen wij families met het organiseren van een uitvaart die zo goed mogelijk past bij de overledene en de familie. Mensen denken dan wel eens dat er dan van alles wordt bedacht om de gebeurtenis zo bijzonder mogelijk aan te kleden maar het persoonlijke zit hem vaak in kleine dingen.

Voor de kaart  zou je bijvoorbeeld een foto kunnen gebruiken van een plek die de familie dierbaar is, of van iets dat de overledene zelf gemaakt heeft. Misschien kunnen er bloemen uit de tuin gebruikt worden in een boeket of kan er een lied gezongen worden waar iedereen goede herinneringen aan heeft. En zo bekijken we stap voor stap alle onderdelen van de uitvaart.

bekijk hier meer rouwkaarten die door klanten ontworpen zijn

Een andere locatie voor een bijeenkomst?

De afscheidsbijeenkomst bij een uitvaart in Voorst wordt van oudsher gehouden in een kerk of de aula van de begraafplaats of crematorium. Maar u kunt ook een andere locatie kiezen als u dat liever heeft. Dat zou bijvoorbeeld een zaal bij u in de buurt kunnen zijn of zelfs thuis.

Steeds vaker wordt er voor gekozen om na de dienst naar een andere plek te gaan voor de condoleance of nazit. Het voordeel van een bijeenkomst in een restaurant of hotel is dat de sfeer al snel ongedwongen is en men kijkt er niet zo snel op de klok.

Uitvaartwensen vooraf bespreken

Marinka de Haan

Ik kom graag bij u langs

Veel mensen vinden het prettig om al tijdens hun leven hun eigen uitvaart met mij te bespreken. Daar zijn geen kosten aan verbonden, u maakt gewoon een afspraak.

Na het gesprek krijgt u een verslag en een kostenindicatie. Mijn ervaring is dat het mensen rust geeft te weten waar ze aan toe zijn en dat ze er hun nabestaanden niet mee hoeven lastig te vallen. Uw wensen kunnen natuurlijk tussentijds altijd aangepast worden.

Heeft u belangstelling voor het bespreken en vastleggen van uw uitvaartwensen, neem dan contact met me op.

Adressen voor een uitvaart in de gemeente Voorst.

Voorst ligt midden in de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen. In elk van deze drie plaatsen is een crematorium en u kunt dus kiezen waar uw voorkeur naar uit gaat. Als het gaat om een begrafenis is er nog veel meer mogelijk. Hieronder geef ik een paar opties.

UItvaart Voorst op de begraafplaats in Twello

op de begraafplaats in Twello

Voorst: Gemeentelijke begraafplaats Voorst. Deventerweg 2, 7383 RS Voorst

Terwolde: Gemeentelijke begraafplaats Terwolde. Twelloseweg 2, 7396 BH Terwolde

Twello: R.K. Begraafplaats Twello HH Franciscus en Clara parochie. Kerklaan 18, 7391 AN Twello

Nijbroek: Begraafplaats Protestante Gemeente. Vaassenseweg 33, 7397 NL Nijbroek

Klarenbeek: Begraafplaats Heidepark. Landweg 20, 7382 BL Klarenbeek

Elspeet: Natuurbegraafplaats Elspeterbos. Apeldoornseweg 185, 8075 RJ Elspeet

Bussloo: RK Begraafplaats Bussloo. Bussloselaan 19, 7383 AG Bussloo

Apeldoorn: Crematorium Heidehof. Engelanderholt 95, 7339 BX Ugchelen

Deventer: Crematorium Steenbrugge. Raalterweg 29, 7431 PA Diepenveen

Begraafplaats Heidepol

Een begraafplaats in de natuur

Zutphen: Crematorium De Omarming. Voorsterallee 95, 7203 DN Zutphen

Voor een begrafenis op een prachtige natuurbegraafplaats kunt u terecht op Natuurbegraafplaats Heidepol. Harderwijkerweg 37, 6816 VA Arnhem