Uitvaartlocaties

een klassieke uitvaartlocatie

een klassieke uitvaartlocatie

Het is lang vanzelfsprekend geweest dat een afscheidsbijeenkomst werd gehouden in de kerk of de aula van een crematorium, maar tegenwoordig zijn er meer uitvaartlocaties. In veel plaatsen is een uitvaartcentrum te vinden bij- of op een begraafplaats, maar in principe bent u vrij om een locatie te kiezen die bij u past.

Als er goede herinneringen zijn aan een bepaalde ruimte dan kunnen we daar misschien gebruik van maken. Veel hotels en restaurants bieden de gelegenheid voor een afscheidsbijeenkomst, maar u kunt ook denken aan verenigingsgebouwen, culturele centra, de voetbalkantine. Als de situatie zich er voor leent kan een uitvaart ook thuis georganiseerd worden. Regelmatig hebben wij ook bijeenkomsten gehouden in de tuin of een weiland.

Wat lekkers bij de koffie

in een restaurant kijkt men niet zo snel op de klok

Er kan ook gekozen worden voor een dienst in een officiële aula en daarna een informele bijeenkomst elders. Het voordeel van een bijeenkomst in een restaurant van uw eigen keuze is dat de sfeer al snel ongedwongen is, en men kijkt er niet zo snel op de klok.

Er is veel mogelijk, ik geef u graag inspiratie