Uitvaart Kootwijk

Kleinschalig en onafhankelijk

Marinka de Haan

Marinka de Haan

Bij een uitvaart Kootwijk kom ik u graag helpen. Uiteraard ook in de plaatsen in de omgeving. Ik heb nu bijna twintig jaar een kleine, onafhankelijke  uitvaartonderneming waar u met iedere uitvaartverzekering terecht kunt.

Het is echt niet zo dat u een uitvaart moet laten regelen door de maatschappij waar u een verzekering heeft afgesloten maar u bent helemaal vrij om de uitvaartverzorging te kiezen die bij u past.

Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Het zit hem in de kleine dingen

rouwkaart van een boom tijdens vier seizoenen

rouwkaart van de boom waar pa iedere dag langs liep

Een persoonlijke uitvaart houdt in dat wij samen met de nabestaanden een begrafenis of crematie organiseren die zo goed mogelijk past bij de overledene. Vaak denken mensen dat er dan van alles wordt bedacht om de gebeurtenis buitengewoon aan te kleden, maar het persoonlijke zit hem meestal in kleine dingen. Voor de kaart kan je bijvoorbeeld foto gebruiken van iets dat de overledene zelf gemaakt heeft, of  een van een plek die de familie dierbaar is. Er kunnen bloemen uit de tuin gebruikt worden of er kan een lied gezongen worden dat iemand mooi vond. En zo bekijken we alle onderdelen van de uitvaart.

meer voorbeelden van persoonlijke rouwkaarten

Er zijn meerdere locaties mogelijk

Uitvaart Kootwijk. De Kathedraal, zendstation Radio Kootwijk

De Kathedraal, Radio Kootwijk

Een afscheidsbijeenkomst bij een uitvaart in Kootwijk kan natuurlijk worden gehouden in een kerk of de aula van de begraafplaats of crematorium. Maar u kunt ook een andere locatie kiezen als u dat liever heeft. Ik heb wel eens een prachtige uitvaart georganiseerd in ‘De Kathedraal’ in Radio Kootwijk en wist u dat je een uitvaart zelfs thuis kunt organiseren?

Steeds vaker wordt er voor gekozen om na de dienst naar een andere plek te gaan voor de condoleance. Het voordeel van een bijeenkomst in een restaurant of hotel is dat de sfeer al snel ongedwongen is en men kijkt er niet zo snel op de klok.

Uitvaartwensen vooraf bespreken

Het kan prettig zijn om al bij leven een afspraak met mij te maken om  een aantal zaken over een uitvaart op een rij te zetten. Daar zijn geen kosten aan verbonden, u maakt gewoon een afspraak.

Na het gesprek krijgt u een verslag en een kostenindicatie. Mijn ervaring is dat het mensen rust geeft te weten waar ze aan toe zijn en dat ze hun nabestaanden niet lastig hoeven te vallen. Uw wensen kunnen natuurlijk altijd aangepast worden.

Heeft u belangstelling voor het bespreken en vastleggen van uw uitvaartwensen, neem dan contact met me op.

Adressen voor een uitvaart Kootwijk:

Uitvaart Kootwijk. Kootwijk

Kootwijk

Kootwijk: Gemeentelijke begraafplaats. Kerkhofweg 3775 KG Kootwijk

Apeldoorn: Crematorium en begraafplaats Heidehof. Engelanderholt 95, 7339 BX Ugchelen

Assel: Natuurbegraafplaats Westerwolde. Alverschotenseweg 50, 7346 AL Assel

Elspeet: Natuurbegraafplaats Elspeterbos. Apeldoornseweg 185, 8075 RJ Elspeet